İSTANBUL / BEYOĞLU - Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okul Aile Birliği, Mart ayı yılık gelir gider bütşesi ekteki görselde verilmiştir.

Okul ve Kurumların 2024-2028

Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları

Dilimizn Zenginlikleri Projesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ AFİŞ ÇALIŞMALARI

LGS Çalışmalarına Kütüphane'de Devam Ediyoruz

Ock

LGS Denemelerinde başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz.

Ock

LGS 2023 çalışmları kapsamındaki faaliyetlerimiz devam ediyor.

Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi ziyareti

Ock

Öğrencilerimiz, ne kadar iyi hazırlansalar bile bazen zaman yönetimi bazen de motivasyon sorunları yaşabiliyorlar. Bu durum sadece sınav ortamında yaşanan bir problem değildir. Zaman yönetimi ve motivasyon sıkıntu yaşayan öğrenciler verimli çalışma noktasında da problem yaşayabiliyorlar.

Kas

Öğrencilerimiz LGS motivasyonunu artırmak ve hedeflerini belirlemek için porje okullarını gezmeye devam ediyorlar. İlk ziyaret ettiğimiz okul Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Kas

Okulumuzda hazırlanan ve uygulanan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.Okulumuzda hazırlanan ve uygulanan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.