İSTANBUL / BEYOĞLU - Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu

ZAMAN YÖNETİMİ VE MOTİVASYON

meb_iys_dosyalar/34/05/254913/dosyalar/2024_01/03101708_zamanyonetimi.pdf

Öğrencilerimiz, ne kadar iyi hazırlansalar bile bazen zaman yönetimi bazen de motivasyon sorunları yaşabiliyorlar. Bu durum sadece sınav ortamında yaşanan bir problem değildir. Zaman yönetimi ve motivasyon sıkıntu yaşayan öğrenciler verimli çalışma noktasında da problem yaşayabiliyorlar. Okul PDR öğretmeni Beyhan Öztürk KAS, Zaman Yönetimi ve Motivasyon konusunda öğrencilerimizle çalışmalarını devam ettirmektedir. Ekteki dosyalardan sizlerle payşaıyoruz.

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 10:26 - Görüntülenme: 67